fbpx

Scooty lanceert de Growing Tree Initiative!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

 

Dag in dag uit blijft Scooty zich inzetten voor zijn missie om bij te dragen aan een groenere en duurzamere omgeving in en rond onze Belgische steden.

Vandaag behoort België, samen met haar buurlanden, tot de gebieden met de meeste vervuiling door stikstofdioxide (NO2) ter wereld. Meer dan ¼ van de uitstoot van broeikasgassen komt bovendien van de transportsector.

Lees hier over onze 10 tips om een duurzaam leven te leiden

In Brussel rijden dagelijks bijna 370.000 auto’s en op 5 jaar tijd is de file met 5% toegenomen. Volgens de Brusselse autoriteiten staan auto’s 97% van de tijd geparkeerd en wordt 1/3 van het verkeer in de woonwijken van de hoofdstad veroorzaakt door het zoeken naar een parkeerplaats. In België vertegenwoordigen bedrijfsauto’s 15% van het totale wagenpark. Bovendien wordt geschat dat bijna 80% van de EU-burgers tegen 2020 in steden zullen wonen, wat de congestie en concentratie van luchtvervuiling zal doen toenemen indien men niet ingrijpt.

Mobiliteit en flexibiliteit moeten hand in hand gaan, zonder daarom de planeet in het gedrang te brengen. Met elektrische scooters zetten wij ons in om de vervuiling en fileleed in onze steden te bestrijden. Scooty wil het juiste voorbeeld tonen en daarom lanceren we deze winter de Growing Tree Initiative.

Binnen het kader van dit initiatief zetten wij op 1 december de teller van onze scooterritten op nul. In samenwerking met een aantal tuinbouwscholen rond Brussel en Antwerpen gaan wij over tot de aanplant van een jong boompje iedere keer dat onze teller de 10.000 ritten bereikt.

Kies dus voor Scooty en help ons de planeet te redden!

#TheOnlyWayIsGreen #Scooty #TraceBookRide

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Scooty brengt Elektrisch Scooter delen in Free Float naar Brussel en Antwerpen.
Je kan nu een elektrische scooter traceren, reserveren en rijden, zonder sleutel. Het enige dat je nodig hebt is onze applicatie.