fbpx

Een dag met Pierre Berger

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

 

 

Dit is Pierre. Na 15 jaar als marketeer is deze man, die net voorbij de veertig is, een baanbrekende Scooty gebruiker in Brussel. Hij telt zijn reizen over de wereld niet meer mee. Ondanks de mogelijkheid om Cuba, Londen, Azië en Europa te bezoeken, blijft Pierre een grote fan van Brussel en woont hij momenteel in Vorst.

Vroeger gebruikte Pierre Berger zijn auto regelmatig om aan het werk te gaan. Maar sinds altijd ging milieuverantwoordelijkheid om in zijn familie. Samen met zijn partner Marie probeert hij hen te onderwijzen aan hun twee kinderen van 9 en 11 jaar.

Een dag met Pierre

Vandaag is bijna een normale dag. Vanochtend om 8.00 uur heeft Pierre een belangrijke ontmoeting met de CFO van zijn bedrijf. De kwestie is van cruciaal belang aangezien hij deze bijeenkomst heeft georganiseerd om toestemming te krijgen om een project te lanceren waaraan hij maandenlang heeft gewerkt. Hij kan het zich dus niet veroorloven te laat te zijn.

Het is 7:25 uur, Pierre kijkt naar de weersvoorspelling op zijn smartphone. Mild weer wordt voorspeld. Een ideale dag om aan de slag te gaan op een scooter. Op regenachtige dagen geeft Pierre er de voorkeur aan het openbaar vervoer te gebruiken om zich in het centrum van de stad te verplaatsen. Vandaag hoeft hij alleen nog maar de straat over te steken en op de rode scooter op de stoep voor zijn huis te rijden. De stappen zijn eenvoudig: hij opent zijn Scooty-applicatie, reserveert de Scooty die het dichtst bij hem staat, ontgrendelt die en gaat! Het eerste kwartier gaat goed, maar al snel neemt het verkeer toe en zit Pierre vast in de file. Maar dat maakt hem niet te laat voor zijn afspraak! Pierre verschuift naar links en slalomt tussen de auto’s in rust. Geleidelijk aan wordt het verkeer steeds minder druk. Een rood licht in het visier, zijn vespa vertraagt. Ondanks het omgevingsgeluid om hem heen geniet Pierre van de stilte van zijn elektrische scooter. Het licht wordt groen en het is tijd om weer op de rails te komen. Het is 7.46 uur en Pierre komt ter hoogte van de portiek van het imposante gebouw waar hij nu al vijftien jaar werkt. Twee klikken zijn alles wat nodig is om de reservering te voltooien en de scooter te vergrendelen.

De klokkentoren van de kerk Saint-Denis, die 7:00 uur ’s avonds aangeeft, begint in de stad te luiden wanneer Pierre door de automatische deuren van het gebouw loopt. Hij is tevreden: zijn project is goedgekeurd, zelfs met veel enthousiasme van de CFO. Hij gaat naar de plaats waar hij een paar uur eerder zijn “Marsupilami” scooter had geparkeerd. Maar als hij bij de plaats komt waar hij dacht dat hij het had verlaten, niets. Een andere voorbijganger moet de scooter iets eerder geboekt hebben. Hoe dan ook, Pierre weet dat hij onderweg een andere tegenkomt. De mensen die hij ontmoet hebben een glimlach op hun gezicht en praten over hun plannen voor het weekend. De hoorns blazen. Verloren in gedachten, miste Pierre bijna de rode Scooty geparkeerd in een ruimte toegewezen aan tweewielige voertuigen. Hopelijk wordt deze nog door niemand anders geboekt. Na een snelle controle van de aanvraag krijgt Pierre het antwoord op zijn vraag: de “Bastou” scooter is beschikbaar. In een mum van tijd is de scooter klaar om te starten. Pierre gaat aan de slag en begint het. Laten we gaan voor een kleurrijk weekend!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Scooty brengt Elektrisch Scooter delen in Free Float naar Brussel en Antwerpen.
Je kan nu een elektrische scooter traceren, reserveren en rijden, zonder sleutel. Het enige dat je nodig hebt is onze applicatie.