fbpx

10 tips om een ​​duurzaam leven te leiden:

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

The Only Way is Green!

Gebruik “groene” zoekmachines in plaats van standaard zoekmachines (bv. Google, Yahoo, Bing,…). Als je je overweldigd voelt door de duizenden resultaten die je terugvindt bij een normale Google-zoekopdracht, kun je deze zoekpagina’s zoals Ecosearch, GoodSearch, GoodTree, Ecosia, … eens proberen. Deze zoekmachines leiden je naar website die groenere en duurzamere alternatieven bieden en planten vb. een boom iedere keer je een zoekopdracht uitstuurt.

Koop je kleding in tweedehandswinkels of huur ze als je een speciale gelegenheid hebt. Circular Fashion is de juiste keuze! Het is niet alleen goed voor de planeet, het stelt je ook in staat creatiever te zijn en geld te besparen.

Stop met het kopen van flessenwater. Koop in plaats daarvan een waterfles die je kan bijvullen. Flessenwater verspilt fossiele brandstoffen, zowel tijdens het productieproces als tijdens het transport, en de plastic flessen blijven op stortplaatsen belanden.

Neem de trap! Dit verdubbelt ook als een cardio training 😉

Gebruik geen plastic zakken bij het afrekenen. Neem in plaats daarvan uw eigen tassen mee voor uw boodschappen Koop uw producten op uw lokale markt.

Lees hier ook meer over Scooty’s duurzame initiatieven 

Koop lokaal geproduceerde en seizoensgebonden producten zoals fruit en groenten

Gebruik afwasbare metalen rietjes in plaats van wegwerp plastic rietjes.

Gebruik een externe batterij op zonne-energie voor je smartphone en tablet

Plant een boom met iemand (lees hier meer over ons Growing Tree Initiative)

Deel een scooter! (of een auto of een fiets :-))

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Scooty brengt Elektrisch Scooter delen in Free Float naar Brussel en Antwerpen.
Je kan nu een elektrische scooter traceren, reserveren en rijden, zonder sleutel. Het enige dat je nodig hebt is onze applicatie.